HTML

Egy széljegyzet margójára

Gyors reakciók olyan hírekre, amik egy nap múlva már nem is hírek.

Friss topikok

Tojás Tóbiást lelökték

2013.05.02. 10:59 | TheSaurus | Szólj hozzá!

Kezdjük egy gondolatkísérlettel: 2014 tavaszán a mostani ellenzéki erők 2/3-os, sőt, 3/4-es győzelmet aratnak (a papír türelmes). És akkor mi lesz?

Mi lesz az Alaptörvénnyel? Vissza a régit? Meghegesztik ezt a mostanit? Csinálnak egy újat? Még ha beleveszik azt is - bármelyik változatba -, hogy (névsor) életfogytig el van tiltva a közügyektől, akkor is valami eltört.

Mi lesz a közoktatással? Kirúgják a teljes KLIK-et, visszaadják az iskolákat annak, akitől elvették? Bevezetik az életpályamodellt, vagy rúgnak még egyet-kettőt? Vagy maradjon így, ha már...

Mi lesz a röghözkötéssel? Megszűnik? Marad? Máshogy lesz? Vagy maradjon így, ha már...

Mi lesz a trafikokkal? Új pályázatot írnak ki, és a bekamerázott irodákban zajló egyeztetéseket élőben közvetíti a (valamelyik) tévé? Vagy maradjon így, ha már...

Mi lesz a földbérletekkel? Újratárgyalás, újraosztás? Vagy maradjon így, ha már...

Mi lesz az emberekkel? Maradjanak így, ha már...

Valami nagyon eltört.

Címkék: trafik alaptörvény röghözkötés földbérlet közoktatés

A bejegyzés trackback címe:

https://thesaurus.blog.hu/api/trackback/id/tr395261205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása